Zdravoslovnobg

mechti_3.png mechti_2.png mechti.png lubov.png polezno.png universitet.png

Условия за ползване

Условия за ползване на сайта

Благодарим ви, че проявявате интерес към нашия здравен сайт. Във връзка с това искаме да ви информираме за следното:

Включените в сайта материали са отворени за ползване от всеки, който пожелае. Те предоставят обща здравнообразователна  информация на достъпен език. Тази информация не може да замести живата консултация и преглед при лекар за решаване на конкретни здравни проблеми. Собственикът и екипът на сайта не носят отговорност за самостоятелно поставени диагнози, самолечение и възникнали евентуални вреди за здравето на ползвателя в резултат на неправилно интерпретиране на здравните статии, погрешно действие или бездействие, базирани единствено върху публикуваната информация в самия сайт и в линковете към него.

Статиите и материалите имат информативен характер и не представляват специализирани научни публикации и практически медицински указания. Напомняме, че самолечението и отлагането на консултация с лекар, когато тя е необходима, могат да имат сериозни последствия за здравето.

Препоръчваме ви за всеки един медицински казус, който е свързан с вашето здраве, или това на близките ви, да потърсите поне още едно мнение от специалист в съответната медицинка специалност, преди да вземето окончателно решение.

.
FacebookTwitterLinkedin
Вие разглеждате