Zdravoslovnobg

mechti_3.png mechti_2.png mechti.png lubov.png polezno.png universitet.png

Само за пълните абонати

КНИГАТА ИЗЛЕЗЕ

Абонатите за вестник и списание "Здравословно" до края на 2016 г. ще имат право да закупят книгата на  цена от 5 лв., при представяне в консултативните центрове на „Здравословно” квитанция от платен абонамент за двете издания.

.

продължава>

Важно

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

    Уважаеми читатели на вестник „Здравословно”,

    Всеизвестен факт е, че повечето вестници и списания, включително и здравните издания, вече са собственост на големи и богати медийни групировки, които смачкват малките издания като „Здравословно”. Като прибавим и това, че разпространението на печатните издания в България е монопол на мощни мафиотизирани дружества, които са същевременно и издатели, можем лесно да си обясним защо „Здравословно” все повече и повече липсва от вестникарските будки в страната за сметка на други здравни вестници и списания, издавани и разпространявани именно от тези групировки. Парите от продадените в страната бройки на „Здравословно” се бавят с месеци, умишлено се задържат и не се изплащат в срок с цел на пазара да останат само изданията на групировките!

    Затова единственият начин да помогнете на „Здравословно” и да имате своите любими вестник и списание вкъщи е ДА СЕ АБОНИРАТЕ в „Български пощи” и/или в "Доби прес" .

   

    Успех и бъдете със ЗДРАВОСЛОВНО!

Целогодишните абонати за вестник „Здравословно” за 2020 г. ще имат право на 50 % намаление на прегледите и консултациите в МЦ „ Борба с болката, оценка на здравния риск и диетология” и в Консултативен кабинет "Здравословно" в София при представяне на място на платежните разписки за двете издания. Пълните абонати ще ползват също и значително намаление при извършване на периодичните профилактични прегледи за остеопороза и профилакита на рака на гърдата, които се провеждат на различни места в България от екип на НД „ Здравословно”. На целогодишните абонати ще помогнем при нужда и за по-бърз, и лесен достъп до медицинските специалисти.

.

FacebookTwitterLinkedin
Вие разглеждате