Zdravoslovnobg

mechti_3.png mechti_2.png mechti.png lubov.png polezno.png universitet.png

ВАЖНО!

 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!

НА 22 СЕПТЕМВРИ ЗАПОЧНА НОВО ТВ ПРЕДАВАНЕ "АКАДЕМИЯ ЗДРАВИТАЛ" ПО ТЕЛЕВИЗИЯ ЕВРОКОМ. ГЛЕДАЙТЕ НИ ТАМ!

ПРЕЗ 2021 г. ВЕСТНИКЪТ И СПИСАНИЕТО НЯМА ДА ИЗЛИЗАТ. ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ВИ СЪВЕТВАМЕ В САМОТО НАЧАЛО НА МЕСЕЦ ЮНИ 2021 г. ДА ПРОВЕРИТЕ ОТНОВО КАТАЛОЗИТЕ НА БЪЛГАРСКИ ПОЩИ И ДОБИ ПРЕС. ПРИ ОПРЕДЕЛЕНИ УСЛОВИЯ, МОЖЕМ ДА ЗАПОЧНЕМ ОТНОВО ИЗДАВАНЕТО ИМ. КАТАЛОЖНИТЕ НОМЕРА ОСТАВАТ СЪЩИТЕ - 313, 1336, 1338 И 1568 В ДОБИ. АКО ТОВА СТАНЕ, ЩЕ БЪДЕТЕ СВОЕВРЕМЕННО ИНФОРМИРАНИ ТУК. СЛЕДЕТЕ РЕДОВНО САЙТА!

 

БР. 7 НА СПИСАНИЕ ЗДРАВОСЛОВНО ЗА 2020 г. ИЗЛИЗА НА 15 ДЕКЕМВРИ. ТОЗИ БРОЙ НА СПИСАНИЕТО Е ИЗВЪНРЕДЕН И ЗА СЕГА ПОСЛЕДЕН! ВСЕ ПАК, СЛЕДЕТЕ РЕДОВНО САЙТА!

Скъпи приятели,

Излезе новият музикален проект с музикотерапия на проф. Христо Деянов. Можете да поръчате диска онлайн на:

www.hristodeyanov.com

Търсете книгите и музикалните албуми на проф. Христо Деянов в книжарниците и музикалните магазини, въпреки че са вече изчерпани и трудно ще ги намерите. Можете да ги поръчате онлайн на www.zdravoslovnobg.org и на www.hristodeyanov.com

  Доставката се извършва в рамките на 3 дни от ЕКОНТ на Вашия адрес или до най-близкия офис на доставчика.

................................................................................... 

ОТ 22 СЕПТЕМВРИ, В ТВ ЕВРОКОМ ЗАПОЧНА НОВОТО ПРЕДАВАНЕ НА ПРОФ. ХРИСТО ДЕЯНОВ "АКАДЕМИЯ ЗДРАВИТАЛ". ИЗЛЪЧВА СЕ ОТ 10.00 ч., ВСЕКИ ВТОРНИК И СРЯДА. ГЛЕДАЙТЕ И НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ!

ВЕЧЕ НЯМА ДИРЕКТНИ ПРЕДАВАНИЯ НА "ЗДРАВОСЛОВНО" ПО ТВ СКАТ. В МОМЕНТА СЕ ИЗЛЪЧВАТ САМО ПОВТОРЕНИЯ, КОЕТО Е РЕШЕНИЕ НА САМАТА ТЕЛЕВИЗИЯ. 

МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ НЯКОЯ ИЛИ ВСИЧКИ КНИГИ НА ПРОФ. ХРИСТО ДЕЯНОВ ДИРЕКТНО ОТ САЙТА. ПРОЧЕТЕТЕ КАК СТАВА ТОВА, КАТО КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ НЯКОЯ ОТ КНИГИТЕ.

МОЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ВЕСТНИК И СПИСАНИЕ "ЗДРАВОСЛОВНО" ВЕЧЕ ОНЛАЙН 

Цените са по-ниски от коричната цена на книжния носител. Цената на един електронен брой списание е 2.50 лв. /15 лв. за 6 броя за 2020 г./, а на вестника - 0,40 лв. /19 лв. за 48 броя за 2020 г./. Желаещите ще превеждат парите по банкова сметка и ще получават PDF файлове на изданията. Същото се отнася и за книгите: "ЗДРАВОСЛОВНО - здравният университет на хиляди българи" - 5 лв, "Здравословно и полезно" - 10 лв., І, ІІ и ІІІ част на "Да реализираш мечтите си" - 30 лв. Ще има възможност за закупуване и на минали броеве от предишни години, които можете да видите в архива.

 

   

В групата "Приятели на Здравословно" във фейсбук можете да правите предложения за теми и гости, които искате да чуете и видите в студиото на ЗДРАВОСЛОВНО. 

АКАДЕМИЯ „ЗДРАВОСЛОВНО“

old_logo.png

ЗА ЦЕЛИТЕ НА АКАДЕМИЯ И ПРОГРАМА
„ЗДРАВОСЛОВНО”,
КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ МУЛТИМЕДИЕН ЗДРАВЕН ПРОЕКТ -
ТВ и РАДИО ПРЕДАВАНЕ, ВЕСТНИК, СПИСАНИЕ, ИНТЕРАКТИВЕН САЙТ, ГРАЖДАНСКО СДРУЖЕНИЕ, СОЦИАЛНА ГРУПА С ХИЛЯДИ ЧЛЕНОВЕ И ЗДРАВНОПРОСВЕТЕН ЦЕНТЪР

по предложение на инициативен комитет,
7-членно жури от един академик и шест професори, доктори на медицинските науки

Одобриха и присъдиха почетното академично звание

ПОЧЕТЕН ПРОФЕСОР
на

доц. д-р ХРИСТО ЕВГЕНИЕВ ДЕЯНОВ, дм


За изключителни заслуги за просветителската му дейност и ежедневната неуморна работа за здравното ограмотяване на хиляди българи, за изнесените здравни лекции и направени безплатни консултации в над 120 големи и малки градове на България, за над 10-годишната история на „Здравословно”, с повече от 2 000 директни предавания и големия брой публикувани здравнообразователни  статии, станали достояние на стотици хиляди български граждани в страната и извън нея, за неговата научна,  преподавателска и лекарска дейност, както за участието и представянето им в предаването, включително с интервюта и здравни статии в издаваните от него вестник и списание на над 400 от най-известните и авторитетни лекари на България.

София, юни 2013 г.

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

Текущ абонамент за в. и сп. "Здравословно" можете да направите във всички пощенски станции в България от 1 до 15 число на всеки месец. Абонаментните цени са по-ниски от тези по вестникарските будки, така че абонаментът ще ви е много по-изгоден и ще ви даде възможности, които другите няма да имат по отношение на по-достъпни консултации, прегледи и съвети за вашето здраве и дълголетие.

 

Не се колебайте и се абонирайте в пощите! Ние ви препоръчваме да го направите, за да сте независими от проблемите с разпространението на вестника и списанието в страната, които понякога отсъстват от вестникарските будки по вина на лошата работа на някои разпространителски фирми. 

 

ОЩЕ ВЕДНЪЖ НАПОМНЯМЕ, ЧЕ ЦЕЛОГОДИШНИТЕ АБОНАТИ НА ДВЕТЕ ИЗДАНИЯ  ПОЛЗВАТ ПРЕДИМСТВА, КОИТО ДРУГИТЕ НЯМАТ.

 

                                           АБОНАМЕНТ ДО КРАЯ НА 2020 г.

 ПОЩИТЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА  

вестник "ЗДРАВОСЛОВНО" - Кат.. № 313 /48 броя/

списание "ЗДРАВОСЛОВНО" - Кат. № 1336 /12 броя/

"ДОБИ ПРЕС"

вестник "Здравословно" - 1521

списание "Здравословно" - 1568

                                                                                                                      ТЪРСЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK: "ПРИЯТЕЛИ НА ЗДРАВОСЛОВНО" и "ЗДРАВОСЛОВНО С Д-Р ДЕЯНОВ"

КНИГИТЕ НА ПРОФ. ХРИСТО ДЕЯНОВ - "ЗДРАВОСЛОВНО - ЗДРАВНИЯТ УНИВЕРСИТЕТ НА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ", "ЗДРАВОСЛОВНО И ПОЛЕЗНО", "ДА РЕАЛИЗИРАШ МЕЧТИТЕ СИ І, ІІ И ІІІ ЧАСТ" И "ЛЮБОВТА, БЕЗ КОЯТО НЕ МОЖЕМ" МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ПО ИНТЕРНЕТ, А В КРАЕН СЛУЧАЙ МОЖЕТЕ ДА ГИ НАМЕРИТЕ В КК "ЗДРАВОСЛОВНО" НА УЛ. "ЧАТАЛДЖА" 71, СОФИЯ /БЛИЗО ДО ИСУЛ/ /тел.: 02/8056344 И 0898680625. 

.

FacebookTwitterLinkedin
Вие разглеждате