Zdravoslovnobg

mechti_3.png mechti_2.png mechti.png lubov.png polezno.png universitet.png

Новини

ВАЖНО!

 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!

НА 22 СЕПТЕМВРИ ЗАПОЧНА НОВО ТВ ПРЕДАВАНЕ "АКАДЕМИЯ ЗДРАВИТАЛ" ПО ТЕЛЕВИЗИЯ ЕВРОКОМ. ГЛЕДАЙТЕ НИ ТАМ!

УВАЖАЕМИ МОИ ПОЧИТАТЕЛИ И ПОСЛЕДОВАТЕЛИ, ОТ М. ЯНУАРИ 2021 Г., СЪВМЕСТНО С ТВ ЕВРОКОМ ЗАПОЧНАХМЕ ДА ИЗДАВАМЕ ВЕСТНИК "ЗДРАВИТАЛ". ВЕСТНИКЪТ Е МНОГО ИНТЕРЕСЕН И ВИ СЪВЕТВАМ ДА МУ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ. В МОМЕНТА МОЖЕ ДА СЕ ПОРЪЧА В САЙТА НА ЕВРОКОМ НА ТВЕВРОШОП. ЩЕ СЕ ПОЯВИ И ПО ВЕСТНИКАРСКИТЕ БУДКИ, ЩЕ ИМА И АБОНАМЕНТ. БЪДЕТЕ С НАС!

 

Скъпи приятели,

Излезе новият музикален проект с музикотерапия на проф. Христо Деянов. Можете да поръчате диска онлайн на:

www.eurotvshop.bg

Книгите и останалите музикални албуми на проф. Христо Деянов можете да ги поръчате онлайн на www.zdravoslovnobg.org и на www.hristodeyanov.com

  Доставката се извършва в рамките на 3 дни от ЕКОНТ на Вашия адрес или до най-близкия офис на доставчика.

................................................................................... 

ОТ 22 СЕПТЕМВРИ, В ТВ ЕВРОКОМ ЗАПОЧНА НОВОТО ПРЕДАВАНЕ НА ПРОФ. ХРИСТО ДЕЯНОВ "АКАДЕМИЯ ЗДРАВИТАЛ". ИЗЛЪЧВА СЕ ОТ 10.00 ч., ВСЕКИ ВТОРНИК И СРЯДА. ГЛЕДАЙТЕ И НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ!

ВЕЧЕ НЯМА ДИРЕКТНИ ПРЕДАВАНИЯ НА "ЗДРАВОСЛОВНО" ПО ТВ СКАТ. В МОМЕНТА СЕ ИЗЛЪЧВАТ САМО ПОВТОРЕНИЯ, КОЕТО Е РЕШЕНИЕ НА САМАТА ТЕЛЕВИЗИЯ. 

МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ НЯКОЯ ИЛИ ВСИЧКИ КНИГИ НА ПРОФ. ХРИСТО ДЕЯНОВ ДИРЕКТНО ОТ САЙТА. ПРОЧЕТЕТЕ КАК СТАВА ТОВА, КАТО КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ НЯКОЯ ОТ КНИГИТЕ.

МОЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ВЕСТНИК И СПИСАНИЕ "ЗДРАВОСЛОВНО" ВЕЧЕ ОНЛАЙН 

Цените са по-ниски от коричната цена на книжния носител. Цената на един електронен брой списание е 2.50 лв. /15 лв. за 6 броя за 2020 г./, а на вестника - 0,40 лв. /19 лв. за 48 броя за 2020 г./. Желаещите ще превеждат парите по банкова сметка и ще получават PDF файлове на изданията. Същото се отнася и за книгите: "ЗДРАВОСЛОВНО - здравният университет на хиляди българи" - 5 лв, "Здравословно и полезно" - 10 лв., І, ІІ и ІІІ част на "Да реализираш мечтите си" - 30 лв. Ще има възможност за закупуване и на минали броеве от предишни години, които можете да видите в архива.

 

   

АКАДЕМИЯ „ЗДРАВОСЛОВНО“

old_logo.png

ЗА ЦЕЛИТЕ НА АКАДЕМИЯ И ПРОГРАМА
„ЗДРАВОСЛОВНО”,
КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ МУЛТИМЕДИЕН ЗДРАВЕН ПРОЕКТ -
ТВ и РАДИО ПРЕДАВАНЕ, ВЕСТНИК, СПИСАНИЕ, ИНТЕРАКТИВЕН САЙТ, ГРАЖДАНСКО СДРУЖЕНИЕ, СОЦИАЛНА ГРУПА С ХИЛЯДИ ЧЛЕНОВЕ И ЗДРАВНОПРОСВЕТЕН ЦЕНТЪР

по предложение на инициативен комитет,
7-членно жури от един академик и шест професори, доктори на медицинските науки

Одобриха и присъдиха почетното академично звание

ПОЧЕТЕН ПРОФЕСОР
на

доц. д-р ХРИСТО ЕВГЕНИЕВ ДЕЯНОВ, дм


За изключителни заслуги за просветителската му дейност и ежедневната неуморна работа за здравното ограмотяване на хиляди българи, за изнесените здравни лекции и направени безплатни консултации в над 120 големи и малки градове на България, за над 10-годишната история на „Здравословно”, с повече от 2 000 директни предавания и големия брой публикувани здравнообразователни  статии, станали достояние на стотици хиляди български граждани в страната и извън нея, за неговата научна,  преподавателска и лекарска дейност, както за участието и представянето им в предаването, включително с интервюта и здравни статии в издаваните от него вестник и списание на над 400 от най-известните и авторитетни лекари на България.

София, юни 2013 г.

                                                                                                                      ТЪРСЕТЕ НИ ВЪВ FACEBOOK: "АКАДЕМИЯ ЗДРАВИТАЛ", "ПРИЯТЕЛИ НА ЗДРАВОСЛОВНО" и "ЗДРАВОСЛОВНО С Д-Р ДЕЯНОВ"

КНИГИТЕ НА ПРОФ. ХРИСТО ДЕЯНОВ - "ЗДРАВОСЛОВНО - ЗДРАВНИЯТ УНИВЕРСИТЕТ НА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ", "ЗДРАВОСЛОВНО И ПОЛЕЗНО", "ДА РЕАЛИЗИРАШ МЕЧТИТЕ СИ І, ІІ И ІІІ ЧАСТ" И "ЛЮБОВТА, БЕЗ КОЯТО НЕ МОЖЕМ" МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ПО ИНТЕРНЕТ.

.

FacebookTwitterLinkedin
Вие разглеждате