Zdravoslovnobg

mechti_3.png mechti_2.png mechti.png lubov.png polezno.png universitet.png

Информация за абонатите за 2020 г.

advertising_full_2020.jpg

 

САМО АБОНАТИТЕ ЗА ДВЕТЕ ИЗДАНИЯ ЗА ЦЯЛАТА ГОДИНА ЩЕ ПОЛЗВАТ НЯКОИ ПРАВА И ПРЕДИМСТВА, КОИТО ДРУГИТЕ НЯМА ДА ИМАТ! АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ДВЕТЕ ИЗДАНИЯ ЗА ЦЯЛАТА 2020 г.!

Каталожните №№ на вестника са - 313 и 1521, съответно в Български пощи и в Доби прес, а на списанието - 1336 и 1568 съответно в Бълг. пощи и в "Доби прес". За двете издания за цялата година, което е най-изгодно като цена е с Кат. № - 1338 в Български пощи и 1518 в "Доби прес".

Абонирайте се за цялата 2020 г. по Ваш избор, или в Български пощи, и/или в "Доби прес"!

 

АБОНАМЕНТ ЗА 2020 г.

Най-добре е да направите целогодишен пакетен абонамент за вестник и списание "Здравословно" в Български пощи с каталожен № 1338 и/или в "Доби прес". По този начин ще спестите няколко лева в сравнение с абонаментните цени по отделно за двете издания. Целогодишният пакетен абонамент дава предимство при прегледите и консултациите при изтъкнати специалисти, както и възможност за лична среща и закупуване на по-ниски цени на книгите и дисковете на проф. Хр. Деянов.

 

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

Уважаеми читатели на вестник и списание „Здравословно”,

Всеизвестен факт е, че повечето вестници и списания, включително и здравните издания, вече са собственост на големи и богати медийни групировки, които смачкват малките издания като „Здравословно”. Като прибавим и това, че разпространението на печатните издания в България е монопол на мощни мафиотизирани дружества, които са същевременно и издатели, можем лесно да си обясним защо „Здравословно” все повече и повече липсва от вестникарските будки в страната за сметка на други здравни вестници и списания, издавани и разпространявани именно от тези групировки.

Затова единственият начин да помогнете на „Здравословно” и да имате своя любим вестник вкъщи е ДА СЕ АБОНИРАТЕ по Ваш избор в „Български пощи” и/или в "Доби прес".

Абонаментната кампания вече е в разгара си - направите абонамент до края на годината. Това е най-доброто дело, което ще е полезно и за двете страни – издателството и вие. Каталожният номер на вестника е 313, а на списанието - 1336 в Бълг. поще, а в "Доби прес" е съответно - 1521 и1568. Можете да направите целогодишен пакете абонамент за двете издания с кат. № 1338 на по-ниска цена. Това е най-изгодно за Вас и този пакетен абонамент Ви дава много предимства при консултациите и прегледите. Напомняме, че абонаментната цена е по-ниска от тази по вестникарските будки!

Успех и бъдете със ЗДРАВОСЛОВНО!

 

АБОНИРАЙТЕ СЕ В БЪЛГАРСКИ ПОЩИ И ИЛИ В "ДОБИ ПРЕС":

Кат. №№ на вестника: 313 и 1521, съответно в БП и в ДП.

Абонатите до края на годината могат да си закупят книгите на проф. Хр. Деянов на половин цена.

Кат. № на списанието: 1336 и 1568, съответно в БП и в ДП.

Пакетен абонамент за двете издания е с Кат. № в Бълг. пощи - 1338, а в "Доби прес" - 1518. Пакетният абонамент е най-изгоден като цена!

Пакетен абонамент за вестика и списанието е с Кат. № 1338 на цена от 39 лв. за цялата 2019 г.


Абонирайте се в Български пощи и/или в "Доби прес" ЗА ЦЯЛАТА 2020 г.!

.

FacebookTwitterLinkedin
Вие разглеждате