Zdravoslovnobg

mechti_2.png lubov.png polezno.png mechti.png universitet.png

Четете онлайн. Изберете издание

Списание "Здравословно" Книга Книга Вестник "Здравословно"
sp_elektronno.jpg kn_elektronna.jpg new_book.jpg vk_elektronno.jpg
Натисни тук за демо на списанието Натисни тук за демо на книгата Натисни тук за демо на книгата Натисни тук за демо на вестника
Направете своя абонамент за онлайн изданията!!! НАТИСНИ ТУК ЗА ДА СЕ АБОНИРАШ!

Цените са по-ниски от коричната цена. Цената на един електронен брой списание е 2.50 лв. /15 лв. за 6 броя за 2013 г./, а на вестника - 0,40 лв. /19 лв. за 48 броя за 2013 г./. Желаещите ще превеждат парите по банкова сметка и ще получават индивидуален код за достъп до електронната библиотека за съответните издания. Същото се отнася и за електронната книга "ЗДРАВОСЛОВНО - здравният университет на хиляди българи", чиято цена е 5 лв., вместо 10, каквато е коричната.

Ще има възможност за закупуване и на минали броеве от предишни години, които можете да видите в архива на сайта. Цената на броевете от минали години е 2 лв. на брой /24 лв. за цялата съответна година/ за списанието и  0.20 лв. на брой вестник /9.60 лв. за 48 броя за съответната година/

  Втората книга на проф. Деянов „ДА РЕАЛИЗИРАШ МЕЧТИТЕ СИ – част І” с над 350 цветни авторски фотографии, чията корична цена е 12 лв., в дигитален вариант е 6 лв.

Третата книга "ЗДРАВОСЛОВНО И ПОЛЕЗНО" в момента е на книжния пазар. Цената и е 14.99 лв. Можете да я намерите в книжарниците Хеликон, Сиела, Хелмес и Знание. Търсете я и по вестникарските будки. 

Направете своя абонамент за онлайн изданията!!! НАТИСНИ ТУК ЗА ДА СЕ АБОНИРАШ!

 

.
FacebookTwitterLinkedin
Вие разглеждате